Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Jafari Kakel & Bygg AB strävar efter att erbjuda en omfattande byggservice i Falun & Borlänge med omnejd!

Badrumsrenovering

Jafari Kakel & Bygg hjälper dig men din kommande badrumsrenovering i Falun & Borlänge. Med många års erfarenhet, ett stort nätverk av nöjda kunder och den nödvändiga expertisen för att arbeta i våtutrymmen, inklusive golv, el och plattsättning, står vi redo att förvandla ditt badrum.


Våra certifierade hantverkare är specialiserade på badrumsrenoveringar och har omfattande erfarenhet. Vi har även experter inom el för säkra installationer i badrumsmiljöer. Hos oss är hög kvalitet en garanti, och du kan känna dig trygg med att överlämna totalansvaret för renoveringen till oss.


Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller gratis rådgivning angående planeringen av ditt nya badrum!

Köksrenovering Falun

Köksrenovering

För skräddarsydda köksrenoveringar i Falun är vi ditt självklara val. Med lång erfarenhet och skicklighet inom projekt av alla storlekar erbjuder vi en heltäckande tjänst som är anpassad efter dina specifika behov.


Vi tar ett helhetsansvar för ditt renoverings- eller byggprojekt, från projektets start till mål. Våra pålitliga och engagerade medarbetare koordinerar alla insatser från olika hantverkare, inklusive plattsättare, målare, snickare, golvläggare med mera. Det ger dig friheten att fokusera på det övergripande målet.


Vi samarbetar med specialister inom varje område och lämnar inget åt slumpen. Resultatet är en smidig och professionell renoveringsprocess som överträffar dina förväntningar.

Kakel & klinker

I dagens moderna hem är kakel och klinker populära val för att skapa både stil och funktionalitet i badrum, hallar och våtrum. Med ett brett utbud av material, färger och former finns nästan obegränsade möjligheter att skapa det perfekta utseendet för ditt hem.


Hos Jafari Kakel & Bygg AB strävar vi inte bara efter att ge dig den perfekta plattstättningen utan också att erbjuda omfattande rådgivning för att säkerställa att dina val av material, färger och former passar din stil och behov. Som ett certifierat våtrumsföretag enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BKR) kan du lita på att vi håller oss till högsta standard och kvalitet i vårt arbete.

Mur & puts Falun

Mur & puts

Vi på Jafari Kakel & Bygg AB strävar vi efter att erbjuda en helhetslösning som omfattar både tekniskt kunnande och en genuin förståelse för våra kunder och deras unika behov.

Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa oss efter olika typer av fastigheter och projekt, oavsett om det gäller kommersiella byggnader, bostadshus eller miljonprogramsfastigheter. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett spektrum av tjänster för att möta våra kunders behov och önskemål.


När du väljer oss för dina reparationer kan du lita på att du får en professionell och pålitlig service från början till slut. Vår erfarna personal är redo att ta sig an alla typer av projekt och se till att arbetet utförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

Golvläggning

Börjar det bli dags att lägga nytt golv i din bostad eller företagslokal? Varmt välkommen att anlita oss på Jafari Kakel & Bygg för golvläggning. Vi ser till att du får ett golv som lever upp till alla dina förväntningar, är lagt med omsorg och där vi använder oss av kvalitetsmaterial som håller.


Ett snyggt golv kan verkligen lyfta ett rum. Genom att satsa på kvalitet och fint hantverk får du ett golv som framhäver det bästa med rummet. Vår målsättning är alltid att du ska få Stockholms snyggaste golv när du anlitar oss.

Golvläggning Falun
Snickare Falun

Snickeriarbeten

Vi på Jafari Kakel & Bygg AB tror på att kvalitet och skicklighet är avgörande när det kommer till snickeriarbeten. Vi specialiserar oss på att leverera förstklassiga snickeritjänster som inte bara uppfyller utan även överträffar våra kunders förväntningar.

Vårt arbete börjar alltid med en noggrann konsultation för att förstå dina specifika behov och önskemål. Därefter skapar vi en skräddarsydd lösning och utvecklar en detaljerad arbetsplan. Varje steg i processen granskas noggrant för att säkerställa att vi lever upp till de högsta standarderna för kvalitet och kundnöjdhet.

HUR JOBBAR VI?

1.

Du tar kontakt


Du tar kontakt med oss via vår hemsida och vi bokar in ett platsbesök hos dig.

2.

Platsbesök/offert


Vi kommer på ett platsbesök för att inspektera och beräkna arbetet. Därefter återkommer vi snabbt med en detaljerad offert.

3.

Vi startar jobbet


Efter godkännande av offerten och fastställande av startdatum, påbörjar vi renoveringsarbetet för att skapa det du önskar.

4.

ROT-avrag


Har ni möjlighet till ROT avdrag såhanterar vi hela faktureringprocessen gentemot skatteverket i projektet.

Auktoriserad hos BKR

Jafari Kakel & Bygg AB är auktoriserade hos BKR och har lång erfarenhet inom branschen. Vi hjälper dig att planera din renovering, inklusive val av funktioner, stil och material, så att projektet blir smidigt och uppfyller dina drömmar. Låt oss skapa det badrum du alltid önskat!

Kontakta oss idag!

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt för ett kostnadsfritt offertförslag!

Jafari Kakel & Bygg AB

Kopparvägen 42,
791 41 Falun


076 580 69 58
info@jafarikb.se

 
 
 
 
 
unsplash